Ретрограден Меркурий винаги идва в живота ни с една цел

...
Ретрограден Меркурий винаги идва в живота ни с една цел
Коментари Харесай

Ретрограден Меркурий: Кои 4 зодии ще изпитат ГОЛЕМИ промени във финансите

Ретрограден Меркурий постоянно идва в живота ни с една цел – да преработи това, което не работи добре и не е удобно за бъдещия ни прогрес. Този път Меркурий ще бъде назадничав в Дева до 15 септември, което ще засегне сферите на работата, работните екипи, здравето и технологиите. През този интервал планетата ще ни покаже какво не се е получило или би трябвало да пуснем в тези области от живота ни.

В общ смисъл Меркурий управлява връзките и документите, което значи, че можете елементарно да преработите трудовия си контракт, да отидете на профилактичен обзор на тялото и да измененията рутината си. Ако имате проблеми в работния екип, време е да преразпределите работата сред хората и да преоцените отговорностите. Същото важи и за всекидневието и режима – до 15 септември можете доста да подобрите метода си на живот.

Що се отнася до парите, назадничав Меркурий ще донесе огромни финансови облаги посредством тригон с Юпитер в Телец. Това значи, че доста финансови проблеми ще може да бъдат усъвършенствани посредством застъпничество от някой значим човек, управлението или преференциални бизнес партньорства.

Разгледайте галерията ни, с цел да разберете кои четири зодии ще имат смяна във финансите през август и септември.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР