Ретрограден Меркурий плаши певицата Мария Грънчарова. Изпълнителката е твърдо решена

...
Ретрограден Меркурий плаши певицата Мария Грънчарова. Изпълнителката е твърдо решена
Коментари Харесай

Ретрограден Меркурий плаши Мария Грънчарова

Ретрограден Меркурий плаши певицата Мария Грънчарова. Изпълнителката е твърдо решена да отсрочи всички свои задължения до края на рисковия интервал, научи HotArena.

Събитието ще продължи от 13 август до 5 септември и ще забави музикалните проекти на Грънчарова, написа „ България през днешния ден ”.

„ Всичко съм спряла. В жегите си почивам на студ у дома, а по вечерно време идват другари, с които си бъбрим в хладина на двора ”, описа певицата.

„ Топ астролози ми обясниха, че по време на противоположния ход на зловредната планета, не би трябвало да подписвам никакви контракти, нито да закупувам техника, или да стартирам нови планове ”, издава певицата.

Самата тя споделя, че самите й планове като че ли от единствено себе си се забавили в нагорещен летен престой.  Освен това се приготвя да  запише извънредно известна ария на татко си, за която обаче не е сигурна в какъв тип да показа.

„ Още премислям дали да е разбъркан дует с неговия глас или като мой женски независим кавър. Освен това ме чакат ремикси на две мои остарели песни, като едната е към този момент направена от диджей Моник, а също и дует с моя остаряла и доста добра приятелка–певица, с която сме неразделни ”, издава още звездата.

Изпълнителката на „ Без сън ” даже отсрочи за средата на септември десетдневната си отмора в Гърция, където счита да събере сила за идните си есенни професионални и персонални задължения.

Що се отнася до персоналния й живот, той също е на „ стенд бай ”, доверява самата тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР