Ресторантьори протестират в Пловдив. Причината - скандалният случай с голите

...
Ресторантьори протестират в Пловдив. Причината - скандалният случай с голите
Коментари Харесай

След голите обиски заведенията искат оставки, опитаха да стигнат до шефа на МВР-Пловдив

Ресторантьори стачкуват в Пловдив. Причината - скандалният случай с " голите " обиски в пловдивски нощен клуб. От сектора са безапелационни - няма да търпят тормоз над клиенти, личен състав и бизнесмени. 

Мащабен митинг се организира пред дирекцията на полицията в Пловдив. В него вземат участие чиновници в заведения, представители на Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България.

Те желаеха оставките на вътрешния министър Иван Демерджиев, основния секретар на Министерство на вътрешните работи и на шефа на полицията. Протестът е под надпис " Няма да поносим ", предаде bgonair. 



" Няма да поносим произвола, който упражняват върху нас, натиска, метода, по който организират акциите си. Това плаши личния състав, плаши клиентите, не е това методът ", съобщи шефът на обискираното заведение - Венета Райнова.

Прокуратурата към този момент работи по подадените към 40 тъжби поради обиска " на голо " в тоалетните на клуба.

" Очаквам жалбите да се усилят. Хората се тормозят от разпити, прокуратура, полиция. Съзнанието на хората ще бъде подкрепено от нас и ще можем да покажем какво грозно действие беше осъществено ", добави притежателят на заведението 
Деян Найденов.

От Асоциацията на заведенията се пробваха да влизат в постройката на полицията и да приказват с шефа, но бяха върнати с претекста, че е в среща.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР