Ресторант Нарру Лондон е номиниран от престижната организация British Restaurant

...
Ресторант Нарру Лондон е номиниран от престижната организация British Restaurant
Коментари Харесай

Нарру има реален шанс да стане "Ресторант на годината" в Лондон

Ресторант " Нарру Лондон " е номиниран от влиятелната организация British Restaurant Awards в две категории - за " най-хубав ресторант в Лондон ", определен измежду 20 000 заведения, и " ресторант с най-хубаво обслужване в Англия ", където селекцията е направена измежду 123 395 ресторанта в цялата страна.

" Нарру Лондон " е измежду 13-те номинирани за " най-хубав ресторант на Лондон ", като е определен от над 20 000 заведения, колкото са заведенията за хранене в Лондон съгласно последната статистика. Заедно с това " Нарру Лондон " се състезава и с 9-те най-хубави ресторанта в цяла Англия в категорията за " най-хубаво обслужване ", като е номиниран измежду 123 395 заведения.

Безспорно доказателство за престижността на Британските ресторантьорски награди е фактът, че измежду номинираните за 2022 година попадат световноизвестни шеф-готвачи, удостоени със звезди " Мишлен ", като Джейми Оливър, Гордън Рамзи, Леви Руутс, Симон Ример и други, а измежду номинираните заведения за хранене греят имената на институции в региона на положителната кухня в международен мащаб като " Дорчестър " на Ален Дюкас, ресторант " Новиков ", ресторанта на Гордън Рамзи, както и на хотел " Риц " в Лондон, " Гаврош " и ресторант " Савой ".

 Нарру има действителен късмет да стане

" Нарру Лондон " отваря порти на една от най-престижните местоположения в града - " Пикадили съркъс ", при започване на 2020 година, когато интервалът съответствува с пандемията, и това прави триумфа на новосъздадения ресторант още по-забележителен.

Въпреки провокациите заведението съумява да се наложи на една от най-трудните кулинарни подиуми в света и след разхлабването на ограниченията бързо се трансформира в един от най-посещаваните заведения за хранене в Лондон, където всеки ден могат да се видят опашки от чакащи пред вратите му.

Каква е рецептата?

Абсолютно същата като на всяко от 22-те Нарру заведения в България - влиятелна локация, интериор, основан с почит към клиентите, пресни и качествени артикули, приготвени по изпитани предписания, обслужване с усмивка и персонално отношение. Всички ястия, които се сервират в " Нарру Лондон ", се създават в лабораторията на Нарру в България, като единствената разлика е, че се тестват освен от български фокус групи, само че и от британски.

Голяма част от екипа, който работи в " Нарру Лондон ", също е от българи, спазващи напълно познатия Нарру стандарт за обслужване, което е и главната причина да бъде номиниран за най-хубав екип в Англия.

Според всички тях признанието, което получава ресторантът в Лондон, е освен за Нарру, а и за България, тъй като ясно демонстрира, че можем да се състезаваме и да печелим и на огромна сцена.

 Нарру има действителен късмет да стане

Дали " Нарру Лондон " ще стане " ресторант на годината в Лондон " и " ресторант с най-хубаво обслужване в Англия " зависи от това какъв брой клиенти ще гласоподават за него до 5 септември 2022 година. Затова екипът на веригата разчита на всички българи, които обичат Нарру, да дадат своя глас български ресторант да получи самопризнание в конкуренция със световноизвестни имена в сектора. И твърди, че гласът им ще бъде почтен, даже да не са посещавали ресторанта в Лондон, тъй като Нарру стандартът е еднакъв на всички места.

Можете да гласувате България да има най-хубав ресторант в Лондон на уеб страницата до 5 септември.. Всеки глас има значение!

Екипът на Нарру благодари на всички свои клиенти за лоялността и отношението, които направиха тази номинация допустима, и ще продължава с още по-голямо старание да работи всеки ден да става все по-добро място за вас.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР