Решенията се взимат от ръководството на сглобката или некоалицията. Сглобка

...
Решенията се взимат от ръководството на сглобката или некоалицията. Сглобка
Коментари Харесай

Мирчев каза какво ще се случи с 3 март


Решенията се взимат от управлението на " сглобката " или некоалицията. Сглобка е доста по-интересна дума, тъй като значи съединяване и прави нещо потребно, съобщи в " Панорама " депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.

Той изясни, че решенията се взимат в много динамична среда и постоянно търпят промени, само че счита, че това е най-хубавият вид за България.
-->
Попитан за акцията на Демократична България на " Росенец " през 2020 година, депутатът изясни, че тогава партията е целяла да покаже корупцията в страната. Определи сегашната обстановка като времето, в което би трябвало да се промени страната.

" Тези които бяхме на Росенец и в лодката, и на брега, сме същите, които желаеме да променим страната и сме безусловно откровени в това предпочитание (...) Стигнали сме във етапа, в която дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи внасяме промени, които считаме, че са верни за страната и да тръгнем по пътя на Румъния отпреди 10 години ".

Ивайло Мирчев разяснява, че повдигането на юмрука на президента Радев, след нахлуването на прокурори на " Дондуков " 2 е " може би един от най-фалшивите жестове в най-новата ни история ".

Депутатът сподели още, че в Народно събрание още веднъж е импортирано предложение за преустановяване на дерогацията за съветски нефт и ще се наложи кабинетът да направи бездънен разбор, с цел да може в границите на 2-3 месеца това да се случи.

" Няма да спрем дотук - планираме и в " Лукойл " да бъде вкаран необикновен търговски шеф, което значи много по-сериозен надзор над работата на рафинерията - нещо, което сега не се случва ".

Коментира, че за народен празник сме си избрали " най-руския празник ".

" Никой не желае да унищожи 3 март, той ще си остане формален празник. Но националният ни формален празник да бъде 24 май, тъй като това е най-българският празник ".

Проучванията сочат, че Васил Терзиев е бъдещият кмет на София, съобщи Ивайло Мирчев:

" Той е с най-висока поддръжка. Покрай разделянето изгубихме най-важната вест - за първи път в най-новата история на България ние имаме невиждано обединяване в София - на Секретен сътрудник, Политическа партия и Демократична България. По отношение на персоната на самия кмет, аз го познавам доста добре и той ще бъде един отличен градоначалник ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР