Решението за военна мобилизация в Русия е отчаян ход на

...
Решението за военна мобилизация в Русия е отчаян ход на
Коментари Харесай

Асен Агов за Путин: Царят е гол, Украйна ще си върне териториите, Грузия също

Решението за военна готовност в Русия е обезверен ход на Владимир Путин на фона на контранастъплението на украинската войска, изключително в Харкив. Това съобщи пред бТВ някогашният народен представител от ДСБ Асен Агов.    

Когато през днешния ден говореше Путин, чух, че царят е гол, добави Агов.  

Той акцентира, че съветският президент е в губеща позиция, изключително в интернационален проект.  

Агов обърна внимание върху обстоятелството, че речта на Путин за оповестяване на мобилизацията е била планувана за нощес, само че е отсрочена.

„ Никой не изяснява какво се е случило в потайностите на Кремъл нощес. Защо беше отсрочено за тази заран това изказване? “ – уточни той.

Бившият народен представител подсети, че към този момент са изкупени билетите за всички дестинации на „ Аерофлот “ и турските авиолинии, с които руснаците могат да изоставен страната. Тъй като билетите са скъпи, това значи, че напуща междинната класа, която носи най-вече доходи в съветския бюджет.

„ Ако има някой, който е максимален русобоф, той се споделя Владимир Путин. Изпраща хиляди момчета на гибел за нищо. За едни мечти от 19 век, за които Русия е водила войни. “ - акцентира Асен Агов.

Той предвижда, че Украйна ще победи и ще освободи всички свои територии, в това число Крим. По думите му, Грузия също ще си върне окупираните Абхазия и Южна Осетия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР