Решението за предоставяне на военна помощ на Украйна не мисля,

...
Решението за предоставяне на военна помощ на Украйна не мисля,
Коментари Харесай

Хамид Хамид: И утре правителството да подаде оставка, ще е късно

Решението за даване на военна помощ на Украйна не мисля, че е рискова стъпка, опълчи се на тълкуването на президента и от през вчерашния ден депутатът от Движение за права и свободи.

Ние сме част от свободния свят, би трябвало да сме съпричастни и съучастни, да участваме интензивно и да не се снишаваме, настоя Хамид. Трябвало е да се отговори на настояванията на украинската страна.

Движение за права и свободи се готви и са подготвени за предварителни избори, съобщи депутатът Хамид Хамид. " Мисля, че предварителните избори към този момент закъсняват. Това е най-слабото, най-неподготвеното държавно управление от рухването на комунизма - " просто един популизъм, бърборене и говорене за тортите на брачната половинка на премиера ". Хамид Хамид направи иронична прилика, като съобщи, че държавното управление му припомня за героите " Макс и Мориц от една детската книжка* " - " имам предвид Петков и Василев ", посочи Хамид Хамид.

И на следващия ден държавното управление да подаде оставка, ще бъде късно, съобщи депутатът, който е уверен, че сложните условия, в това число и войната, не може да са опрощение за слабостта на държавното управление.

Въпреки това Движение за права и свободи не приготвят избор на съмнение, а Хамид Хамид изясни, че всяко едно деяние на държавното управление в действителност е избор на съмнение и всяка една тематика може да смъкна тази коалиция. Ако някоя друга партия внесе избор на съмнение, Движение за права и свободи обаче като съпротива биха го подкрепили.

Хамид Хамид разкритикува и като незадоволително напъните на държавното управление да се опълчи и да изиска и упорства България да бъде изключена от ембаргото, което готви Европейски Съюз върху вноса на съветски нефт.

Няколко страни са получили пролонгация, а най-зависимата страна България, не получи пролонгация, изясни депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид.

Никой не може да предвижда с какъв брой ще нарастнат при такива условия горивата, а ние ще останем без нефт и бензин. Недостатъчни са били

*Хайнрих Вилхелм Буш е фамозен комичен стихотворец от Германия. Известен е със своите сатирични истории по картинки и е един от пионерите на модерния комикс.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР