Решението от петък е значителна стъпка към изпращането на самолетите

...
Решението от петък е значителна стъпка към изпращането на самолетите
Коментари Харесай

Холандското правителство предприе още една стъпка към даряването на 18 изтребителя F-16 на Украйна

Решението от петък е забележителна стъпка към изпращането на самолетите в небето над Украйна, само че не сподели по кое време ще бъдат доставени.

Правителството сподели, че този ход „ разрешава да бъдат разпределени личен състав и бюджет за подготовка на устройствата “, които да бъдат изпратени в Украйна.

„ С F-16 Украйна може по-добре да се пази против Русия офанзиви ", сподели Олонгрен в изказване. Тя добави, че самолетите са „ извънредно значими, защото продължаващата съветска експанзия не демонстрира признаци за край. Ето за какво ние продължаваме безотказно с нашата поддръжка за Украйна. "

Украинският президент Володимир Зеленски посети военна база в южния холандски град Айндховен през август, с цел да инспектира два от самолетите в деня, в който Холандия и Дания споделиха, че ще дарят самолети, с цел да подтикват украинските военни старания.

Миналия месец Румъния откри интернационален център за образование на водачи на реактивни F-16 от съюзнически страни и други сътрудници, в това число Украйна. Учебното съоръжен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР