Решението на Русия да възобнови участието си в зърнената сделка

...
Решението на Русия да възобнови участието си в зърнената сделка
Коментари Харесай

Песков: Преди да удължи зърнената сделка, Руската федерация ще трябва да оцени ефективността на нейното изпълнение

Решението на Русия да възобнови присъединяване си в зърнената договорка не значи подготвеност на Москва да я удължи, съветската страна занапред ще прави оценка осъществяването на документа. Това сподели пред публицисти в четвъртък прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии.

" Не, това не значи, несъмнено, че към момента би трябвало публично да обсъдим тематиката за удължаването, срокът към момента не е изминал, той към момента работи. До 19 ноември преди да се вземе решение за продължение, несъмнено, ще е належащо да се даде обща оценка на успеваемостта на осъществяването на договорката, оценка на това по какъв начин са изпълнени всички страни по споразуменията и по-късно да се стигне до някои решения ", сподели още Песков.

Участието на Анкара във възобновяването на договорката за зърно е главният фактор за доверие в споразуменията, напъните в този подтекст на Турция и нейния президент Реджеп Тайип Ердоган са похвални.

„ Работата, осъществена от Анкара и персонално от турските дипломати, военните, президента Ердоган, заслужава висока оценка. Участието на Турция в това е главният фактор за доверие ", съобщи Песков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР