Решението на проблема е първият апарат за високоинтензивна магнитотерация SISВсеки

...
Решението на проблема е първият апарат за високоинтензивна магнитотерация SISВсеки
Коментари Харесай

Всеки пети човек страда от умерена или силна хронична болка

Решението на казуса е първият уред за високоинтензивна магнитотерация SIS
 17pl9999-10  17pl9999-2  17pl9999-3  17pl9999-8  17pl9999-9  17pl9999-6  17pl9999-7  17pl9999-4
Всеки пети човек страда от някаква форма на умерена или мощна хронична болежка, демонстрира последна статистика на IASP (The International Association for the Study of Pain – Международна асоциация за проучване на болката) и EFIC (European Pain Federation – Европейска федерация по болката ). Тревожните наблюдения на лекарите сочат, че сред 30% и 60% от хората с хронична болежка не могат да водят пълностоен обществен живот и имат ограничавания във физическата си интензивност. В аптечната мрежа се оферират голям брой лекарства за лекуване на болката, само че част от тях не се одобряват добре от пациентите или водят до други увреждания. Алтернативата е първият уред за високоинтензивна магнитотерапия Super Inductive System (SIS).

Иновативната технология е основана на високоинтензивно магнитно поле с висок интензитет, достигащ до 2,5 Tesla, което позитивно въздейства върху човешките тъкани. Терапевтичните резултати, до които води лечението, са облекчение на болката, укрепване на фрактури, миорелаксация, миостимулация и готовност. Индуктивната намотка на апарата генерира импулсно, синусоидално, електромагнитно поле, което взаимодейства с човешкото тяло и провокира деполяризация на нервно-мускулната тъкан. Като главен резултат е съкращаване на болката във всичките типове – остра, подостра и хронична. Широкият честотен диапазон на магнитното поле дава опция за влияние и върху трите равнища на болката и за терапия на всички стадии на мъчителното положение.

Привлекателното на този нов способ за пациентите е неговия неотложен резултат, късият лековит курс и късото време на една терапия. Затова най-честите пациенти са хора с остра и хронична болежка в лумбален и цервикален отдел на гръбначния дирек, епикондилити, периартрити, гонартрози, коксартрози и всички типове болежка. Допълнителните лечебни приложения на високоинтензивна магнитотерапия Super Inductive System са готовност на ставите, миостимулация, при тендинити, за понижаване на спастичността и доста други.

Високоинтензивното електромагнитно поле усъвършенства кръвообращението в засегнатата област, като подтиква калусообразуването, по тази причина се предлага приложението при фрактури за по-бързото им укрепване. Качеството на живот, премахването на болката и връщането на пациента към ежедневните действия е цел номер 1 на всички места по света в опазването на здравето. И в случай че това може да се реализира с естествени физикални фактори, това не е ли постижение на технологията на бъдещето?

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР