Решението да напусне bTV е струвало скъпо на журналистката Биляна

...
Решението да напусне bTV е струвало скъпо на журналистката Биляна
Коментари Харесай

Кой прецака Биляна Гавазова. Изповед

Решението да напусне bTV е коствало скъпо на журналистката Биляна Гавазова, разкри самата тя. След дълготраен стаж в малкия екран водещата избра друго занятие, само че с това си навреди в персонален проект, написа Ретро. Тв звездата, която стана непринудено от стола в „ Тази заран “ преди година, не получила поддръжка за радикалното си решение от един от най-близките си хора – татко си.

„ Той ми сподели, че съм родена за това, че това е моето място и моят път. Даже се скарахме. Аз го усетих като неподкрепа. Той доста мислеше за мен, да не направя неточност. И аз му споделих: „ Важно ли е за теб да съм щастлива и спокойна и да имам време за фамилията? Ако да, тогава това е моето решение “, откровена е Биляна.
-->
Година откакто към този момент не е на екран, журналистката има собствен частен бизнес. През есента тя основа рекламна и маркетинг организация, която се занимава със снимане на реклами, правене на рекламни тактики, обществени медии, курсове за обществено говорене и сходни мероприятия.   

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР