Решени сме да изпълним целите си в същия формат и

...
Решени сме да изпълним целите си в същия формат и
Коментари Харесай

Манолова: На тези избори ще излъчим повече депутати

" Решени сме да осъществим задачите си в същия формат и със същия възторг. Ще влезем в Народното събрание с повече депутати и ще продължим ".

Това заяви председателят на " Изправи се! Мутри вън! “ Мая Манолова, откакто записва обединяването в ЦИК за предварителните избори на 11 юли. Тя разяснява индиректно обстоятелството, че  " Движение 21 “ на Татяна Дончева остава част от ИМВ след несполучливите си договаряния за коалиция с Българска социалистическа партия:

" Не е елементарно човек да прави коалиция. Ние сме разнообразни, пъстри, само че точно в това е нашата мощ. Не сме военна рота, в която да има единоначалие “.

ИМВ внесе в ЦИК 6000 подписа, събрани в столицата и от местните структури. 

" Нарастването на доверието към " Изправи се! Мутри вън! “ провокира нашите съперници да стрелят против обединението, популярност Богу - с халостни патрони. Ние сме дружно, един печеливш формат няма за какво да бъде променян. Ще влезем в Народното събрание с повече депутати и ще продължим задачите, които си поставихме – разграждане на мафиотския модел, освобождение на бизнеса от рекета, свободна пазарна стопанска система, независимост за жителите, връщане на демокрацията, правосъдна промяна, господство на правото, повишение на приходите, преизчисляване на пенсиите, зелени политики “.

В ЦИК документи за регистрация подаде и коалиция  " Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, " Воля " и НФСБ “, която внесе 6333 подписа. Отсъстваха водачите на трите партии, които оповестиха, че няма да са в кандидатдепутатските листи. Вместо тях документите внесоха Юлиан Ангелов (ВМРО), Пламен Христов ( " Воля " ) и Борис Ячев (НФСБ), като последният съобщи: " Разчитаме на триумф, обществото има потребност от устойчиво патриотично обединяване “.

Според Юлиан Ангелов ролята на патриотите в идващия парламент щяла да бъде " да не позволяват да бъдат продадени българските ползи “. А представителят на " Воля " дефинира обединението като ослепителен образец за държавническо държание.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР