Републиканци за България ще се яви на изборите в коалиция

...
Републиканци за България ще се яви на изборите в коалиция
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Републиканци за България може да се коалира с КОД

" Републиканци за България " ще се яви на изборите в коалиция и е допустимо в тази коалиция да са Петър Москов и " КОД ", само че това ще стане ясно след привършване на всички диалози, както и кои други политически обединения биха влезнали в тази коалиция.

Това разгласи в " Говори в този момент " водачът на " Републиканци за България " Цветан Цветанов.

" Ние не желаеме да вършим леви политики с десни цели. Ние желаеме да вършим десни политики с десни цели, тъй като знаем, че това е просперитетът и бъдещето. Защото знаем, че когато има дясно ръководство, данъчната политика би трябвало да бъде тази, която имаме през днешния ден ", сподели още той.

Всяка една партия постоянно е склонна да упреква съперника си, че купува гласове или прави действия, несъвместими със закона - по този начин той разяснява изявление на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, че Движение за права и свободи и ГЕРБ се готвят да купуват гласове на идните избори.

По думите му служебното държавно управление би трябвало да си извърши уговорката и да подсигурява честността на изборния развой. Цветанов беше безапелационен: " който приказва и твърди сходни неща, би трябвало да има съответните доказателства ". Силата на правоохранителната система е когато може да противодейства, а не когато върви след действието.

Цветан Цветанов прикани гласоподавателите да отидат да гласоподават, тъй като единствено високата изборна интензивност може да се опълчи на изборните резултати, получени с купени гласове.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР