Репортерката Джени Суши, която предяви иск към Кубрат Пулев за

...
Репортерката Джени Суши, която предяви иск към Кубрат Пулев за
Коментари Харесай

Скандал! Джени Суши иска половин милион долара от Кубрат

Репортерката Джени Суши, която предяви иск към Кубрат Пулев за полов тормоз, е твърдо решена да прибере тлъсто обезщетение. Ако българският професионален боксьор бъде приет за отговорен, сумата ще надвиши доста извоюваното от него от първия му мач в Съединени американски щати. Кубрат Пулев се изправи против Богдан Дину, за което съгласно изданието е проработил за своя успех 250 000 $.

Изданието World Boxing News още веднъж обърна внимание на абсурда към Кобрата.

Джени Суши, която разгласи, че целувката на Кубрат Пулев е нанесла съществени контузии върху душeвността й, търси обезщетение от 600 000 $. Репортерката желае да завоюва 300 000 $, а останалите 300 000 са за адвокатски възнаграждения. Американската журналистка нае извънредно безценен експерт, който да пази правата й - Глория Олред, написа Gong.bg.

Изслушването на Калифорнийската атлетическа комисия ще дефинира дали Кубрат Пулев ще получи лиценз за мач.

Заради придвижването #МеТоо в Съединени американски щати, а и разпространяването му в целия свят, Кубрат Пулев има учредения да се тормози за случилото се. Видео доказателства, както и показания на очевидци ще бъдат прегледани.

Решен да не заплаща баснословната сума по-голяма от половин милион $ на Джени Суши, боксьорът и неговият щаб настояват, че има сериозна доза провокация от страна на репортерката. Адвокатите на Кубрат Пулев настояват още, че той е изгубил и съществено количество кръв по време на мача с Богдан Дину, както и че е получил удари в главата, което може да е оказало въздействие при изявлението.

В следствие, след разразяване на абсурда от страницата Pulev Sport разпространиха извънредни фрагменти от купона след мача. На тях се вижда Джени Суши танцува в скута на един от приятелите на българския боксьор, чието лице остава замаскирано на фрагментите.

Всичко потегли от привидно една безобидна целувка след изявлението на репортерката с Кубрат Пулев. Първоначално репортерката подходи с усмивка и даже благодари на боксьора, само че след намесата на основния редактор на медията ѝ Майк Диксън, се стигна и до ангажирането на Глория Олред и делото против българина.

Източник: дарик
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР