Репортери от ESPN оповестиха, че Bellator ще се погрижи феновете

...
Репортери от ESPN оповестиха, че Bellator ще се погрижи феновете
Коментари Харесай

Bellator се завръща в Ню Йорк с битка между Мачида и Сонен

Репортери от ESPN оповестиха, че Bellator ще се погрижи почитателите на Смесените бойни изкуства да видят дуел сред Лиото Мачида против Чеъл Сонен на 14 юни в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк. Все още няма изясненост към останалите мачове в картата. Макар че се смяташе, че Мачида е покрай дуел за купата в междинната категория на ММА организацията, боят му със Сонен ще бъде в полутежката дивизия.

Мачида ще излезе в клетката след сполучлив дебют в Bellator. “Драконът” победи някогашния първенец в междинна категория - Рафаел Карвальо през декември 2018 година. 40-годишният бразилец стигна до успеха посредством съдийско решение. Последната му загуба бе през октомври 2017 година, когато Дерек Брънсън го в профил с нокаут.

Що се отнася до Сонен, той ще се опита да усъвършенства статистиката си в Bellator с още една победа. Към момента 42-годишният американец има 2 победи и 2 загуби в организацията. Чеъл взе участие в шампионата на тежката категория в Bellator, където той завоюва със единомислещо съдийско решение победа над Куинтън Джаксън в първия кръг.

В полуфиналите, обаче, “Последният император” Фьодор Емеляненко тотално надигра някогашния кандидат за купата в междинната категория на UFC.

Кой от двамата именити бойци мислите, че ще победи в тази среща, почитатели?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР