Репортери на БЛИЦ отиде на мястото на кървавото петорно убийство

...
Репортери на БЛИЦ отиде на мястото на кървавото петорно убийство
Коментари Харесай

Фоторепортаж в БЛИЦ от мястото на касапницата в Нови Искър! Разбра се коя от жертвите е ликвидирана с най-много изстрели

Репортери на БЛИЦ отиде на мястото на кървавото петорно ликвидиране в Нови Искър. " Къщата на ужасите " е обградена с полиция. Следователи и криминалисти нищят повода, довела до съдбовната преживелица.
Както БЛИЦ писа след 10 часа тази заран в борова гора във вилната зона в Нови Искър в открит джипът на убития мъж, само че се допуска, че е каран от търсената до този миг 44-годишната жена Кети Николова. По непотвърдена към този момент публично информация нейният мъртвец също е открит.

Районът е отцепен. Предното стъкло до водача е счупено. Струпани са доста коли с полицейски кучета. Има профилирана техника за евакуиране на джипа. До момента от Министерство на вътрешните работи не дават публична информация, че това е нейният мъртвец.

Още тази нощ на два курса са извозени труповете. По първична информация те са убити в новогодишната нощ. Ето какво описаха очевидци пред Българска национална телевизия:

- Йордан Георгиев, очевидец : В 10 часа оповестиха, че колата е открита и се знае, че е в една борова гора.

- А дамата в какво положение е била?

- Коя жена?

- Кети.

- Не е имало, споделиха, че в нея е нямало нищо. Джипът е бил празен, зарязан, а в съседство до джипа, там в гората, е открита Кети. Така споделиха следователите.

- Казвате, че с повече изстрели са убити хората.

- Много! Неделчо с над 10, Гошко и той също със 7-8, бабето 4, а горе Боби и момиченцето с по-малко изстрели.

- Защо някой би желал да убие петима души?

- Или нещо фамилно, или финансово. Едно от двете.

- Жулиета Батева, продавачка в магазина : Те скоро купиха къщата. Хората не ги познават доста и като не работят тук наоколо, а в София, хората нямат досег до тях.

- Нещо да ви е направило усещане, до момента в който пазарят? Дразги в фамилията?

- Не! Един различен се питаха какво да пазарят, по какъв начин. Нищо неприятно!












Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР