Репортерът на „Господари на ефира“ Влади Василев показа за първи

...
Репортерът на „Господари на ефира“ Влади Василев показа за първи
Коментари Харесай

Моралните Господари: Сестрата на Влади Василев лежала в затвора за сводничество

Репортерът на „ Господари на ефира “ Влади Василев сподели за първи път сестра си Соня, която нашумя скандално през 2014 година

Тогава младата дама, която тъкмо бе приключила Класическата гимназия, бе задържана и лежа за малко в панделата, упрекната, че се занимава със сводническа активност, писа „ Таблоид “.

Соня се изявяваше като пи ар на сексуален балет. Тя провела разнообразни състезания за хубост като състезанието „ Мис Секси дупе”, ревюта на еротично долни дрехи в нощни заведения по морето и София. През лятото на 2014-а обаче сестрата на Влади Василев бе арестувана за търговия с плът.

Според Министерство на вътрешните работи тя употребила връзките си в артистичните среди, с цел да набира девойки моделки и танцьорки. Цената им била от 600 до 1000 лева Соня бе арестувана за 24 часа, а след това бе пусната с мярка за неотклонение „ парична гаранция”. Така и не стана ясно какво стана след това, само че след абсурда хубавицата приключи обществените си изяви.

Днес тя към този момент е брюнетка и очевидно се надява неприятното да е зад тила й, откакто реши да се появи още веднъж пред камера. Влади Василев пък призна, че сестра му е доста значим човек в живота му. Двамата подготвиха торта, наречена на премията на „ Господари на ефира” - „ Бяла лястовица “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР