(Репортер на Прас-прес хвана Бойко Борисов да гори документи в

...
(Репортер на Прас-прес хвана Бойко Борисов да гори документи в
Коментари Харесай

Орбан пише писмо на Борисов

(Репортер на Прас-прес хвана Бойко Борисов да гори документи в двора на къщата в Банкя.
Нашият кореспондент съумя да загаси огъня и избави някои от документите.
Един от тях е писмо от Виктор Орбан до нашия министър председател.
Представяме ви цялостният текст на документа.)
Здравей, Бойко!
Пиша ти, с цел да ти благодаря, че твоите хора ме поддържаха при гласуването в Брюксел. Трябва да се поддържаме! Ние сме братя! И двамата обичаме европейските дотации!
Имам потребност от твоя съвет. Как се оправяш с тези брюкселски служители. Правя се, че не разбирам британски, виждам мъдро като теб, само че не ми се връзват. Знаят, че ги разбирам. Юнкер дори ми вика, че съм деспот. Ама другият път ще пробват твоята рецепта – две шишета домашна ракия и две кутии от обувки! На месец!
Обвиняват ме за неща, които има и в България – нямало независимост на словото, право на цялост на персоналния живот… Глупавите им европейски полезности! Прав си ти, като ми сподели, че същинските европейски полезности са това, което можеш да закопаеш в двора.
Съжалявам, че митинги се пробват да прецакат проектите ти за Пирин. Качински ми писа, че сечта в античната Беловежка гора, която била в нарушаване на законодателството на Европейски Съюз, си върви с доста положителни темпове. Праща ти поздрави!
Брюксел задействат наказателна процедура против мене. Ако това успее, ще взема една релса и ще я хвърля в езерото Балатон! Тия европейци желаят да ми набутат мигранти… Такава ограда съм направил, че и аероплан мъчно я минава. Май трябваше да послушам твоя човек Валери и да я направя по-ниска, но аз се изхвърлих и потроших доста пари.
За какви се мислят тия от Брюксел?! Ама доста хора ме поддържат. Вчера ми се обади Марин Льо Пен. Иска среща с мене. Кажи ми, по какъв начин да се срещна с жена, която се споделя Марин?!
Питаш ме дали можем да те включим във Вишеградската четворка. Съжалявам, но ще ни развалиш белота!
А и тия соросоиди доста ме нервират. „ Отворено общество “? Отворковци! Ама и аз добре ги затворих. Трябва и ти да направиш по този начин.
Чувам упреци, че съм бил доста краен, че съм бил доста десен… Хубаво ми споделяше ти „ няма значение къв си, щом си на върха! Ляв! Десен! Глей по какъв начин са праи! “
Поздрави от мен и триумф на срещата с Тръмп. Гледай да се снимаш с него, само че не в някоя тоалетна!
Твой Виктор!
П.П. Чакам колета ти от две бутилки лекарство за ишиас!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР