РЕНО, Невада — Ветеран от войната в Афганистан и републиканец,

...
РЕНО, Невада — Ветеран от войната в Афганистан и републиканец,
Коментари Харесай

Ветеран от войната в решаваща надпревара на бойното поле разширява кампанията, насочва твърдо внимание към уязвимия демократ

РЕНО, Невада — Ветеран от войната в Афганистан и републиканец, който се кандидатира за Сената в това, което се чака да бъде едно от тазгодишните най-отблизо следените надпревари уголемява акцията си, защото той насочва твърдо погледа си към уязвим либерален президент.

Бившият капитан от армията на Съединени американски щати Сам Браун беседва с представители на медиите, в това число Fox News Digital, предходната седмица, откакто отвори нов избирателен щаб в Рино, Невада, защото той се стреми да в профил настоящия демократ Джаки Росен и да обърне Silver State в алено.

„ Енергията е страхотна. Това е просто знак за всеобщо придвижване, което изградихме “, сподели Браун, откакто цялостната стая с поддръжници в последна сметка се изпразни.

Републиканският претендент за Сената Сам Браун приказва пред поддръжници, събрани за откриването на нов избирателен щаб в Рино, Невада, 27 април 2024 година (Fox News/Брандън Гилеспи)

„ За страдание хората са ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР