Ремонтни дейности ще оставят множество райони във Варненско без ток

...
Ремонтни дейности ще оставят множество райони във Варненско без ток
Коментари Харесай

Вижте адресите без ток във Варненско

Ремонтни действия ще оставят голям брой региони във Варненско без ток през днешния ден, оповестиха от ЕРП Север АД за Varna24.bg .

От 08:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Караманите.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 08:00 ч. до 09:30 ч. и от 15:30 ч. до17:00 ч. в регионите на с. Генерал Колево, с. Радан Войвода, с. Стефан Караджа, с. Червенци.

Днес от 08:30 ч. до 16:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Здравец - северозападната и част от централната част на селото, електрозахранени от Търговско предприятие 2.

От 09:00 ч. до 16:30 ч. заради осъществяване на обезопасяване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна – част от м-ст Ракитника, клиентите, електрозахранени Търговско предприятие 885.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на обезопасяване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Дъбравино. Ще се редува поетапно изключване на обособени улици, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти в селото.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на обезопасяване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Житница. Ще се редува поетапно изключване на обособени улици, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти в селото.

Днес от 13:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Девня – кв. Повеляново – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 20 КЗУ.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 13:00 ч. до 14:00 ч. и от 15:00 ч. до17:00 ч. в регионите на гр. Девня, кв. Повеляново и промишлена зона сред гр. Девня и кв. Повеляново.

От 08:30 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна - кв. Виница, ул. Аладжа манастир, ул. Горска, ул. Александър Кръстев, ул. Димитър Димов, ул. Добри Христов, ул. Кастрица, ул. Лозарска, ул. Обзор, ул. Съби Велков, ул. Христо Каварналиев и м-ст Розмарин, електрозахранени от Търговско предприятие 688. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа НН, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.

Днес от 08:30 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна - м-ст Малко Ю, ул. Параскев Пиперов, електрозахранени от Търговско предприятие 2015.

От 08:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна - вилна зона Варна част от м-ст Пчелина и част от м-ст Изгрев в дясно от ул. Прилеп, електрозахранени от Търговско предприятие 1870.

Днес от 09:00 ч. до 16:30 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Куманово – част ул. 3-та, част от ул. 16-та, ул. 17-та, ул. 20-та, част от ул. 18-та, част от ул. 19-та, електрозахранени от Търговско предприятие 3.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна, Западна промишлена зона - региона до МОЛ Галерия, кв. Младост бл. 56 вх. А, вх. Б, вх. Г, Елекс груп, електрозахранени от Търговско предприятие 839.

Днес от 08:30 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна - кв. Виница, ул. Аладжа манастир, ул. Венчан, ул. Китен, ул. Лозарска, ул. Обзор, ул. Овеч, ул. Петрич и част от ул. Цар Борис III, електрозахранени от Търговско предприятие 889 и Търговско предприятие 890. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа НН, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР