Ремонтни дейности са причината множество райони във Варненска област да

...
Ремонтни дейности са причината множество райони във Варненска област да
Коментари Харесай

Ремонти ще оставят множество райони без ток днес

Ремонтни действия са повода голям брой региони във Варненска област да бъдат без ток през днешния ден, оповестиха от ЕРП Север АД.

Днес от 09:00 ч. до 16:30 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна – част от м-ст Ракитника, клиентите, електрозахранени Търговско предприятие 885.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Дъбравино. Ще се редува поетапно изключване на обособени улици, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Житница. Ще се редува поетапно изключване на обособени улици, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.

От 08:30 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна - кв. Виница, ул. Аладжа манастир, ул. Венчан, ул. Китен, ул. Лозарска, ул. Обзор, ул. Овеч, ул. Петрич и част от ул. Цар Борис III, електрозахранени от Търговско предприятие 889 и Търговско предприятие 890. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа НН, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.

Днес от 08:30 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна - кв. Виница, ул. Аладжа манастир, ул. Горска, ул. Александър Кръстев, ул. Димитър Димов, ул. Добри Христов, ул. Кастрица, ул. Лозарска, ул. Обзор, ул. Съби Велков, ул. Христо Каварналиев и м-ст Розмарин, електрозахранени от Търговско предприятие 688. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа НН, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.

Днес от 08:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Добротич – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 5 /ПС/, с. Ветрино – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие Кариера Ескана и Търговско предприятие 2 Държавно земеделско стопанство, с. Момчилово – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие ПС Момчилово.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. през днешния ден заради осъществяване на строителни поправки на оборудванията за доставка на електрическа енергия по искане на ЕСО, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Девня – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 13 ЖП Гара, Търговско предприятие 17 Вторични първични материали и Търговско предприятие 29 Девня.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 09:00 ч. до 11:00 ч. и от 15:00 ч. до17:00 ч. в регионите на гр. Девня.

Днес от 08:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Провадия - клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие Разсадник, с. Златина - клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие ВП.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 08:00 ч. до 10:30 ч. и от 15:30 ч. до17:00 ч. в регионите на с. Ветрино, с. Неофит Рилски, I напредък, II напредък.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна - кв. Чайка 20, 21, ул. Никола Вапцаров 2 – рентген ДКЦ " Чайка ", бул. Княз Борис I – рекламни и осведомителни табели, електрозахранени от Търговско предприятие 141.

Днес от 08:30 ч. до 16:30 ч. заради осъществяване на оперативни превключвания на оборудванията за доставка на електрическа енергия, са вероятни разстройства на електрозахранването в регионите на с. Новаково, с. Въглен, с. Яребична, околност Аксаковска гледка.

От 08:30 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Константиново – местностите Лазур, Бонджук дере, Припека, Терасите, Панорама, Черешова, градина, Крушева градина, Навеса, Кривината, Хижа Звездица.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 08:30 ч. до 17:00 ч. в регионите на гр. Белослав, бензиностанция Петрол, пречиствателна и помпена станция на ВиК и антена на мобилен оператор в м-ст Пещерите.

Днес от 14:10 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Провадия - улици: Александър Стамболийски, Бойчо Желев, Опълченска, Рила, Сан Стефано, Хаджи Димитър, Цоньо Тодоров, Янко Сакъзов, ОДЗ СНЕЖАНКА, електрозахранени от Търговско предприятие 5 и Търговско предприятие 17.

Временни разстройства в електрозахранването са вероятни от 14:10 ч. до 17:00 ч. в регионите на улиците Камчия, Желез Йорданов, Иван Аксаков, Измътец, Матей Стоянов, Мурадонларска, Опълченска, Киро Радев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР