Ремонтите в квартал Гладно поле са към своя финал. Ул.

...
Ремонтите в квартал Гладно поле са към своя финал. Ул.
Коментари Харесай

Ремонтите в “Гладно поле“ към своя край, пуснаха движението по две от улиците

Ремонтите в квартал „ Гладно поле ” са към своя край. Ул. „ Ген. Радко Димитриев ” е подготвена и е отворена за придвижване, а на ул. „ Богомил ” текат довършителни действия - нанасят се финални линии върху пътната настилка и се поставят тротоарни плочки, само че те не пречат на прекосяването на колите. В петък и събота там следва слагането на пътната маркировка.  Предстои и озеленяване на улицата.
Прочетете още
Към строежите няма да бъдат сложени 4-5 реда плочки, тъй като от там минават камиони, които возят материали. Те ще бъдат положени през януари.

На „ Ген. Радко Димитриев ” идните довършителни действия са слагане на тротоарни плочки и озеленяване.

Живущите в региона са удовлетворени, че тази година за празниците няма да има блокади по улиците, каквито имаше предходната година поради ремонтните действия.

Припомняме, че  улиците са част от лота за влияние на зоната за икономическо развиване в „ Гладно поле ”, който е за близо 12 млн. лв. по „ Региони в напредък ”. Последният лот от плана, по който работи компанията „ Пътинженеринг ”, включва ремонта на улиците „ Богомил ”, „ Ген. Радко Димитриев ”, както и новите им връзки с „ Георги Странски ”.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР