Ремонтирани само преди година подлези отново са в изключително лошо

...
Ремонтирани само преди година подлези отново са в изключително лошо
Коментари Харесай

Подлези в София са в лошо състояние, макар че са ремонтирани преди година

Ремонтирани единствено преди година подлези още веднъж са в извънредно неприятно положение. Течове, изчезнали лампи, стърчащи жици и арматура са единствено част от проблемите, появили се скоро след освежаването. Проблемите ви показахме още през вчерашния ден, а през днешния ден от строителния контрол към общината изясняват, че обектите още са в гаранция и всичко ще бъде ремонтирано отначало за сметка на изпълнителите.

София

Подлезът под кръстовището на булевардите България и Гоце Делчев е ремонтиран в средата на 2015-та година. Обновявени бяха настилките, облицовките и таваните. Днес проблемите са забележими и се постанова незабавно да се направи ремонт на ремонта, до момента в който обектът е в гаранция.
Иво Иванов, инвеститорски надзор към Столичната община: Няколко са главните групи проблеми, като първите и най-значими са вандалските прояви на подрастващите, демонтират се преносимите ламели, които са украсителен детайл. Наличие на ПТП-та, които в зоната на транспортното оборудване водят до компроментиране на неговата хидроизолация.
Пример за бързо разпадащ се ремонт е и подлеза под булевардите Витоша и Пенчо Славейков, а най-проблемната част е там, където минава трамвайното трасе.
Иво Иванов : Един недостатък в спирачна система на задна мотриса усилва вибрациите до степен, до които трасето мъчно поема.  Подлезите на бул. Подлезите на бул. "България " още веднъж са в неприятно положение
Една година след ремонта на подлеза на площад "Ручей " под бул. "България " той още веднъж е в доста неприятно положение. Таванът се разрушава, висят жици, липсва...

Ремонтът тук е юридически преди към година, а подлезът е в изходна позиция. Въпреки, че обектът е в гаранция и скоро ще се поправя отначало, минувачите не са удовлетворени.
Калпав ремонт на какво може да се дължи друго? Освен, че ние не си поддържаме нещата не е изработен както би трябвало ремонта при всички положения.Некачествено осъществяване и водите не са хванати, трябвало е да се дренират и да се изведат.
От строителния контрол към общината обясниха, че доста от магазините в подлезите нерегламентирано са си построили водопроводни и канализационни връзки и поради това има толкоз доста течове. В момента ремонт на ремонта се прави и на подлеза на площад Ручей, а за подлезите на „ Т. Каблешков “ и „ Гоце Делчев “ получихме уверението, че ще се направи оглед и проблемите ще бъдат отстранени за сметка на строителите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР