Ремонтът по улица Граф Игнатиев в столицата ще бъде възстановен

...
Ремонтът по улица Граф Игнатиев в столицата ще бъде възстановен
Коментари Харесай

Топлото време отпуши ремонта по “Графа“

Ремонтът по улица " Граф Игнатиев " в столицата ще бъде възобновен поради стоплянето на времето. Това заяви зам.-кметът Дончо Барбалов. Освен по " Графа ", строителните действия ще стартират и в региона към храм-паметника " Св. Алкесандър Невски ". 

" От през днешния ден сме дали инструкции на надзора да готви акт 11, с цел да стартират строителните действия в двете зони, само че съгласно с съответните строителни работи, които ттрябва да се правят. Това ще се преценя от надзора и от строителите, само че ние даваме зелена светлина да се възобнови работата ", изясни Барбалов. 

Строителните действия на двете местоположения бяха прекъснати през средата на декември поради сериозното захлаждане и падналия сняг. 

Първоначално от Столична община показаха като краен период за довеждане докрай на ремонта на " Графа " октомври, само че след това оповестиха, че  срокът за привършване е 300 календарни дни, което значи, че компаниите изпълнитеки (GP Group и ПСТ) имат време до края на март да завършат обектите. Това включва, обаче също и улиците " Шишман " и " 6-ти септември ". 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР