Ремонт заради изграждането на третата линия на метрото блокира движението

...
Ремонт заради изграждането на третата линия на метрото блокира движението
Коментари Харесай

Блокада на столичния квартал „Левски Г“: Ремонти предизвикаха транспортен хаос

Ремонт поради построяването на третата линия на метрото блокира придвижването в столичния квартал „ Левски Г “. Хората алармираха, че имат единствено един вход и излаз от квартала.

„ Придвижването е съвсем невероятно. Ние сме блокирани. Имаме два изхода с по една лента. Има и градски превоз. Най-проблемно е в час пик “, изясни Дия Николова, която живее в квартала.

„ Преди излизането отнемаше 15 минути, а в този момент лишава един час. Целият квартал е в ремонт. Има градеж след градеж. Освен затворените улици има и камиони, бетоновози и коли “, добави тя.

Затворен е и проход под бул. „ Владимир Вазов “ поради ремонт на канализацията на два непостроени блока.

Снимка: bTV

 

„ Въпросният проход, който свързва „ Левски Г “ и „ Левски В “, при започване на другата седмица ще бъде отворен. Ще спрем там всякаква работа, с цел да бъдат туширани нещата “, акцентира Антон Илиев от столичния „ Метрополитен “.

 

Снимка: bTV

 

„ При ул. „ Станислав Доспевски “ би трябвало да се направи пешеходен подлез, който ще обслужва метростанцията. Това ще забави стартирането на „ Доспевски “. До два месеца ще продължи тази неприятна организация, при която тролеят забавя доста придвижването. След това метрото ще продължи да се построява в другото платно.  В рамките на два месеца ще се усъвършенства придвижването . Наистина организацията на придвижването е неприятна “, добави той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР