Ремонт на подстанция на ЕСО налага прекъсване на електрозахранването в

...
Ремонт на подстанция на ЕСО налага прекъсване на електрозахранването в
Коментари Харесай

Прекъсват елзахранването в Ихтиман заради ремонт

Ремонт на подстанция на ЕСО постанова спиране на електрозахранването в елементи от община Ихтиман. Прекъсванията на електрозахранването ще са през интервала от 00:00 ч. до 05:00 ч. на 02.09.23 година
 
Държавният Електроенергиен систематичен оператор (ЕСО) уведоми ЕРМ Запад, че на 02 септември 2023 година ще реализира планови измервания в подстанцията си " Вакарел ", което постанова спиране на електрозахранването в част от обитаемоте места в община Ихтиман, Софийска област.
 
 ЕРМ Запад ЕРМ Запад Източник: Фейсбук
Електрозахранването ще бъде краткотрайно прекратено в селата Бальовци, Белица, Борика, Бузяковци, Бърдо, Вакарел, Костадинкино, Мечковци, Пауново, Поповци и Селянин.
 
Прекъсванията ще бъдат сведени до най-малко и осъществени в интервала от 00:00 ч. до 05:00 ч. когато ще обиден допустимо минимален брой дейни консуматори.
 
Информация за регионите, в които предстоят планувани спирания, тяхната дълготрайност, както и дали съответен адрес попада в обсега им, може да бъде открита на уеб страницата на ЕРМ Запад, в секция Прекъсвания: https.llermzapad.bqlbqlza-klientalprekusvanial
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР