Ректорът на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите

...
Ректорът на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите
Коментари Харесай

ВУЗ разиграва джип в томбола за първокурсници

Ректорът на Висшето учебно заведение по агробизнес и развиване на районите подарява джип. За автомобила могат да вземат участие всички кандидат-студенти за пловдивския ВУЗ. Наградата ще бъде разиграна на лотария, а с изключение на возилото ще бъдат раздадени още 24 награди, измежду които преносими компютри и смарт телефони, оповестява NOVA.
 
Ректорът на Висшето учебно заведение Димитър Димитров изясни, че образователното заведение почтена своята 25-а годишнина. През тези години сме обучили 25 000 висшисти, икномисали сме на страната 130 млн., сподели той. Димитров изясни, че повода за томболата с награди е точно четвъртвековният празник на ВУЗ-а.
 
 джип лотария ВУЗ nova.bg
" Студентите от други университети получават стипендии, дотация от страната, общежитие. Нашите нищо не получават и взехме решение за 25-годишнината да ги зарадваме с 25 подаръка, сред които и джипът ", сподели Димитров. Не виждам нищо срамно студент да получи джип, изключително в случай че е фермер и да си прави с него бизнеса, сподели Димитров.
 
На въпрос за какво возилото е на показ в центъра на Пловдив, а не на територията на ВУЗ-а и този ход за реклама ли е, ректорът изясни, че по съглашение с общината решили да обявяват юбилея и да научат пловдивчани за Висшето учебно заведение. " Това е ПР-дейност във връзка на 25-годишнината, за какво да не използваме ".
 
 джип лотария ВУЗ nova.bg
Според Димитров ПР-акцията няма да докара до напор и привличане на студенти, тъй като кандидат-студентите решавали къде да учат още при започване на последната си година от междинното обучение.
 
Броят на кандидат-студентите във ВУАРР не е повишен спрямо предходната година, безапелационен е ректорът.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР