Рекордьорът по титли от Големия шлем с 23 трофея Новак

...
Рекордьорът по титли от Големия шлем с 23 трофея Новак
Коментари Харесай

Джокович даде сет на Хуркач при доиграването, но въпреки това е на четвъртфинал на Уимбълдън

Рекордьорът по трофеи от Големия шлем с 23 трофея Новак Джокович се класира за четвъртфиналите на тазгодишния Уимбълдън, побеждавайки поляка Хуберт Хуркач.

, само че бе преустановен при резултат от 2-0 сета в интерес на сърбина поради вечерния час, който се съблюдава от уредниците на шампионата.

При доиграването на мача през днешния ден пък Джокович даде сет, само че не позволи да се стигне до изненада и в последна сметка се наложи със 7:6(8), 7:6(8), 5:7, 6:4.

Вторият ден от конфликта стартира с равностойна игра в третия сет, като поставеният под №17 Хуркач дочака своя момент в 12-ия гейм, с цел да пробие своя противник за крайното 7:5, намалявайки своя пасив в резултата.

Този процес на срещата обаче по никакъв метод не повлия на Джокович, който в четвъртия сет стигна до съдбоносен брейк в седмия гейм, който се оказа задоволителен за крайното 6:4 в интерес на сърбина, с което той постави и точка на разногласието в борбата.

За Ноле това бе 32-а поредна победа на кортовете на " All England Club ", където той няма изгубена среща от 2017-а година насам. Преследването на осма купа от Уимбълдън за Новак Джокович продължава с мач в четвъртфиналите против руснака Андрей Рубльов, който през вчерашния ден отстрани в пет сета казахстанеца Александър Бублик.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР