Рекордьорът по титли от Големия шлем Новак Джокович е категоричен,

...
Рекордьорът по титли от Големия шлем Новак Джокович е категоричен,
Коментари Харесай

Новак Джокович: Не мисля много за историята, старая се да бъда максимално концентриран върху играта ми в неделя

Рекордьорът по трофеи от Големия шлем Новак Джокович е безапелационен, че не мисли за историята и за върховете, а е напълно фокусиран върху.

Двамата ще се изправят за повторно един против различен в разногласието за трофея в Ню Йорк след 2021-а година, когато руснакът завоюва и подвигна своята първа и до момента единствена купа от Шлема.

Ноле обаче съобщи, че не мисли за неща, случили се в предишното, а се старае да остане напълно съсредоточен върху идния мач в неделя.

" Не мисля доста за историята, тъй като в предишното съм се опарвал от това. Мисълта, примерно, че съм на 21-ви край към този момент ми е играла неприятна смешка и съм се представял под равнището ми. Не желая това да се случи още веднъж. Просто се старая да бъда оптимално съсредоточен върху играта ми в неделя и да се приготвя тактически за мача ", съобщи Джокович след триумфа си в полуфиналите против Бен Шелтън.

36-годишният сърбин призна още, че не мисли за върховете, макар че самият той е горделив от всичко реализирано досега.

" В Лондон съвсем стигнах до тази граница от 24 трофеи, само че изгубих против по-добър противник (Карлос Алкарас). Хубаво е, че всеки шампионат за Големия шлем ми дава нова опция да изравня върха. Не мисля доста за това, само че знам, че е допустимо да се случи. Гордея се от достиженията ми досега ", приключи Новак Джокович.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР