Рекордьорът по брой титли от Големия шлем Новак Джокович се

...
Рекордьорът по брой титли от Големия шлем Новак Джокович се
Коментари Харесай

Джокович се завръща на US Open – дългосрочни прогнози и фаворити

Рекордьорът по брой трофеи от Големия шлем Новак Джокович се завръща на US Open, където ще преследва своя 24-и трофей от “големите четири ”. За сърбина това е завръщане на кортовете в Ню Йорк, откакто през предходната година той не съумя да вземе присъединяване поради проблемите си с Ковид имунизациите. Сега обаче Джокера е подготвен да подсети за себе си пред американската аудитория. 

Както постоянно, всички почитатели на този хубав спорт могат да дадат догатките си за в спортната секция на. Там те могат да се забавляват с всички срещи от Откритото състезание на Съединени американски щати, в това число онлайн, като разполагаем са голям брой пазари за това.

Но кои са любимци за купата в Ню Йорк тази година?

Големите кандидати за трофея

Новак Джокович още веднъж е считан за любимец №1 на US Open. Поглеждайки към дълготрайните залози на WINBET, сърбинът оглавява листата с коефициент от 2.07. До този миг Джокович е печелил шампионата три пъти, като за последно това се случи през 2018 година.

Съвсем предстоящо, любимец №2 за трофея е международният №1 и победител от “Уимбълдън ” Карлос Алкарас (коеф. 2.76). Младият испанец подчини Новак Джокович в трагичния край в Лондон, само че напълно неотдавна загуби от него на финала на твърди кортове в Синсинати. Тук е значимо да се означи, че Алкарас е настоящият първенец на US Open - през предходната година той завоюва конкуренцията в отсъствието на Джокович.

Даниил Медведев добавя тройката от любимци в Ню Йорк с коефициент от 9.50 в
winbet.bg. Именно в Съединени американски щати Медведев завоюва първата си и единствена досега купа от Големия шлем - през 2021 година, когато победи Новак Джокович във финалния дуел. В момента руснакът е №3 в международната класация на ATP и един от най-хубавите играчи в света.

Топ 5 на любимците на US Open в WINBET се добавя от Яник Синер (коеф. 13.00) и Александър Зверев (коеф. 26.00). Коефициентът за победител на българската първа ракета Григор Димитров е 101.00. Първият противник на Григор в Ню Йорк е Алекс Молчан.

В главната скица при дамите също ще има българско наличие. Това е Виктория Томова, която в първия си дуел ще премери сили с Пейтън Стърнс.

Полезни спортни функционалности

За почитателите на спорта в WINBET има голям брой потребни функционалности, които могат да бъдат употребявани във всеки един подобаващ миг.

“Персонален Power Boost ”, да вземем за пример, усилва коефициентите на определени събития, посочени от букмейкъра. В същото време, “Поискай пазар ” разрешава на играчите да си заявят пазар, който не намират за обещано събитие. Не е за подценяване и функционалността “Ранно погашение ”, която затваря автоматизирано залога и го маркира като печеливш, в случай че подкрепеният от играча тим поведе с избрана разлика. За момента функционалността е дейна за спортовете футбол и баскетбол.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на .

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР