Рекордните 66 884 случая на коронавирус са регистрирани в Германия

...
Рекордните 66 884 случая на коронавирус са регистрирани в Германия
Коментари Харесай

Нов антирекорд на заразени с коронавирус в Германия

Рекордните 66 884 случая на ковид са регистрирани в Германия за последните 24 часа. Това демонстрират данните, оповестени през днешния ден от Института " Робърт Кох " (подчинен на Министерството на здравеопазването).

Предишният антирекорд беше подложен на 18 ноември, когато за денонощие бяха открити 65 371 случая на заразяване. От началото на епидемията инфекцията е открита при 5 497 795 поданици на Федерална Република Германия. Общо 335 пациенти са умряли от последствията на болестта, породено от ковид, в границите на миналите 24 часа. Общият брой на смъртните случаи през целия интервал на пандемията в Германия доближи 99 768.
Съпругът на Меркел: Германците не се имунизират поради мързел и блаженство
Съпругът на канцлера Ангела Меркел упрекна във вторник неимунизираните германци в " мързел ", до момента в който страната се бори с трагично нараств...

Седемдневната заболеваемост от ковид в Германия е надхвърлила границата от 400 на 100 000 поданици за първи път от началото на пандемията. Днес показателят доближи 404,5 пункта. Преди месец броят на случаите е бил малко над 100 на 100 000 души. Броят на приетите в болница пациенти с ковид на 100 000 поданици в границите на седем дни - значим индикатор за вероятни ограничавания на публичния живот - е 5,60, написа БГНЕС

На 18 ноември и.д. канцлерът на Германия организира среща с ръководителите на федералните провинции, вследствие на която беше признат нов пакет от ограничения за ограничение на разпространяването на инфекцията. Ако преди този момент главният аршин, употребен от управляващите при избора на ограничаващи ограничения, е бил процентът на седемдневните заразявания, то в този момент решителен фактор е процентът на хоспитализациите. По решение на управляващите всички, които поставят грижи за възрастни хора и хора с увреждания, би трябвало наложително да се имунизират.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР