Рекорден брой играчи на Барселона ще играят на Мондиал 2022.

...
Рекорден брой играчи на Барселона ще играят на Мондиал 2022.
Коментари Харесай

Барса постави рекорд за Мондиалите по брой играчи от един клуб

Рекорден брой играчи на Барселона ще играят на Мондиал 2022. След като 19-годишният бранител на Барса Алекс Балде размени Хосе Гая в испанския тим, представителите на гранда в шампионата в Катар се усили до 17 играчи в 8 тима. Никога до момента толкоз доста играчи от един клуб не са взели участие в Световното състезание.

В оповестения по-рано лист Байерн беше преди всичко със същия брой играчи, показани на Световното. Но откакто стана известно, че Садио Мане ще пропусне шампионата заради травма, броят на играчите за мюнхенския клуб на Световното състезание през 2022 година беше понижен на 16, което е повтаряне на предходния връх на международното състезание, подложен от Мюнхен през 2014 година Световна купа.

Испанският народен тим към този момент има осем играчи на Барса: Ерик Гарсия, Жорди Алба, Серхи Бускетс, Педри, Гави, Феран Торес, Ансу Фати и Алекс Балде. Рекордното показване на футболисти на Барса в националния тим на Испания е на Световното състезание в Съединени американски щати през 1994 година - 9.
 Барселона се разделя с Депай и Белерин през зимата?
Барселона се разделя с Депай и Белерин през зимата?

Тези промени са нужни за редуциране на възнагражденията за бъдещи трансфери
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР