Реконструкцията на стадион Българска армия продължава да се проточва заради

...
Реконструкцията на стадион Българска армия продължава да се проточва заради
Коментари Харесай

Стана ясно кой е подал жалбите, заради които се бави реконструкцията на Армията

Реконструкцията на стадион " Българска войска " продължава да се проточва поради тъжба към решението на Административен съд София-град. Жалбоподателят е изчакал последния вероятен миг за обжалване на акта на АССГ, който е в интерес на Регионална инспекция за опазване на околната среда и ЦСКА в частност като заинтригувана страна.

На 14 септември Николай Веселинов Веселинов, заместник-кмет на регион " Красно село ", е довел нещата до по-висша инстанция. Преди това той употребява редица хватки да забави процеса, като се укриваше на предоставения адрес и не плащаше държавната такса, осведоми " Нострабет ". 

Според източник на въпросния уебсайт, упованията са Веселинов да продължи с подривната активност и когато делото се гледа от Върховен административен съд. Той обаче е жертван на крах, тъй като е въпрос на време съдът да реши в интерес на " Сердика спортни парцели " ЕАД.

Николай бави първата копка в Борисовата градина към този момент месеци наред. И останалите три тъжби досега са от негово име. Може да се каже, че той е " професионален жалбоподател ". Въпросното лице залива съда с тъжби по всевъзможни въпроси - за подривна активност към Общината. Вече е получил инструкции за възнаграждение на държавна такса в размер на 30 лв., като се чака да шиканира (да се бави с правни похвати).

Веселинов беше в екипа на скандалната към този момент някогашна кметица на регион " Красно село " - Росина Станиславова. След серия нарушавания представителката на Демократична България беше отстранена поради спор на ползи, а точно Веселинов краткотрайно пое длъжността на кмет. Неговите мераци обаче бяха охладени. След няколко несполучливи гласувания въпреки всичко беше определен нов кмет на региона - Арх. Румен Русев. Така Николай Веселинов още веднъж стана заместител.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР