Реки текат по улиците на Гърция, а лепкава кафява кал

...
Реки текат по улиците на Гърция, а лепкава кафява кал
Коментари Харесай

Реки текат по улиците на Гърция, а кал е покрила домовете на хората

Реки текат по улиците на Гърция, а лепкава кафява тиня е покрила домовете на хората, оповестява Българска национална телевизия.

Жителите на градче на 24 километра от Атина споделят, че не са били способни да спрат потоците вода, пристигнали в границите на няколко минути от две направления. Заради наводненията е била затворена връзката към атинската автомагистрала, а за възобновяване на придвижването са се присъединили повече от 100 пожарникари, написа Флагман.бг.

Проливен дъжд се изля нощес над Истанбул преди среднощ. В допълнение ситуацията бе усложнена от мощна стихия, гръмотевици и ураганен вятър, а на някои места падна градушка. За малко бяха прекратени полетите на интернационалното летище Ататюрк. Има наводнени жилищни здания и офиси. Гърция също е наранена от наводнения, само че също и елементи от Китай и Колумбия.

Наводнения предизвикаха големи вреди и в югозападните и северозападните провинции на Китай. Основно са наранени пътища и инфраструктура. Евакуирани са били 1500 души. Причината за наводненията са придошлите води на реките поради проливни дъждове през последните дни.

5 хиляди души, живеещи в региона на реките Ориноко и Мета в Колумбия пострадаха от наводнения. Хората са евакуирани и настанени във краткотрайни подслони. Местата там обаче са лимитирани и локалните управляващи приканват всеки, който има близки или другари на по-сигурно място, да отиде при тях.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР