Режисьорът от Народния театър Иван Вазов“ – големият Александър Морфов,

...
Режисьорът от Народния театър Иван Вазов“ – големият Александър Морфов,
Коментари Харесай

Браво! Александър Морфов към бивш депутат от ГЕРБ: Мекере си беше, мекере си остана…

Режисьорът от Народния спектакъл „ Иван Вазов “ – огромният Александър Морфов, и пишман артистът и някогашен народен представител от ГЕРБ Евгени Будинов, продължиха мненията във връзка отпадането гербопитека от трупата за спектакъла „ Хъшове “.
 Бившият народен представител с актьорски искания Евгени Будинов го отнесе лошо…
Темата стана известна около постове във фейсбук на деятели на ГЕРБ, които разясниха, че това е станало, тъй като артистът е симпатизант на партията и е бил народен представител от партията в 44-то Народно заседание.

Потърсен за коментар от Би Ти Ви, Морфов им изпратил анекдот:

„ Журналисти попитали Евгени Будинов:

– Защо решихте да се кандидатирате за народен представител?

– Не виждате ли какво става?! Управляващите са затънали в корупция, бездействие и разкош!

– И вие желаете да измененията всичко това?

– ИСКАМ ДА УЧАСТВАМ ВЪВ ВСИЧКО ТОВА!!!

Реклама

Стар анекдот. Гецка, Гецка, мекере беше, мекере си остана! “, приключва писменият си отговор до малкия екран Морфов.

Според него Будинов няма морал за ролята в „ Хъшове “ и това е повода да не взе участие в спектакъла.

Будинов, който от години е в ролята на Мравката в пиесата, пък разяснява, че за него Александър Морфов в последните години се е трансформирал от младия Люк Скайуокър в Дарт Вейдър на българския спектакъл.

Александър Морфов от няколко месеца е в спор с ПР-а на театъра Велислава Кръстева, която на последните избори придружи почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган при гласуването му. Тя беше дълготраен пиар на партията на Доган и от години го съпровожда в изборната секция.

В знак на митинг Морфов надраска вратата на кабинета на Кръстева с „ Движение за права и свободи “ и „ Връзки с обществеността на Ахмед Доган “, което го конфронтира и с шефа Васил Василев.

Впоследствие артистът Валери Йорданов инициира подписка в поддръжка на Морфов, двамата с Албена Колева желаеха оставката на Василев, а 47 артисти от театъра поддържаха отворено писмо, в което показаха достижения на новото управление.

В началото на година за повторно Александър Морфов надраска порти в Народния спектакъл, като на тази на кабинета на шефа написа „ Официален офис на Движение за права и свободи “, а на стаята на Кръстева – „ Приемна на Движение за права и свободи “.

При едно от последните си изявленията някогашният към този момент длъжностен министър на културата Велислав Минеков разгласи, че Народният спектакъл се трансформирал в нещо сред полиция и прокуратура.

„ Там слушам по какъв начин непрестанно хора би трябвало да дават писмени пояснения, по какъв начин са били разпитвани. Как всеки би трябвало да заявява любовта си към шефа и към другите две персони “, уточни той.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР