Режисьорът и гаджето му звънят на 112 и дават сигнал

...
Режисьорът и гаджето му звънят на 112 и дават сигнал
Коментари Харесай

Последна Информация: Ето Кой Стреля По Люси Иларионов! Вижте Нови Снимки!

Режисьорът и гаджето му звънят на 112 и дават сигнал за случая. Малко по-късно стрелецът е задържан. Люси и Ани прекарват целия неделен следобяд в полицейското ръководство в остарялата столица, с цел да пишат показания. Оръжието, с което е гърмяно по тях, обаче не е намерено.



Оказало се, че настоящият като глупак е Атанас Мандичев от Велико Търново. Карал е таратайка „ Форд “. Засега не е ясно дали е бил под въздействие на опиати и алкохол, с цел да направи тази постъпка. Мандичев непринудено е решил да отиде при ченгетата, съпроводен от родителите си, само че пък прозорливо скрил револвера си.



Справка посочила, че на негово име има записано газово оръжие. Проверка на Facebook профила на Атанас сочи, че той е почитател на бързите мотори. Има и куче ротвайлер. От обществената мрежа излиза наяве, че лицето учи право и практикува специалността си в адвокатска адвокатска фирма. Хот Арена се е свързала с Люси Иларионов. Пред светската медия режисьорът е удостоверил, че фактически на 13 май тази година до Велико Търново против него и Ани Хоанг е стреляно и е давал 4 часа показания във великотърновската полиция.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР