Режисьорът Джон Ландис представи триизмерна версия на видеоклипа си "Thriller"

...
Режисьорът Джон Ландис представи триизмерна версия на видеоклипа си "Thriller"
Коментари Харесай

Кралят на попа на 3D

Режисьорът Джон Ландис показа триизмерна версия на видеоклипа си "Thriller " на Майкъл Джексън на кинофестивала във Венеция, като сподели, че това е опция още един път да бъде отдадена респект на Краля на попа, заяви Reuters.

Триизмерният видеоклип беше показан дружно с документален филм за снимането на оригинала, който до момента не е показван в киносалоните.

Джон Ландис описа, че оригиналът е сниман не по нечия блестяща концепция, а тъй като Майкъл Джексън желал да се снима като страшилище. Певецът се свързал с него, тъй като харесал кино лентата му "Американски вампир в Лондон ".

Оригиналният видеоклип към песента "Thriller " е от 1983 година Съвременните технологии са дали опция на режисьора за по-добри образни резултати и звуков ремикс. Според Ландис публиката към този момент "може да го преживее, както Майкъл Джексън е желал ". Особено подобаващ е триизмерният формат за танците. Той сподели, че документалният филм към клипа демонстрира Краля на попа "щастлив и радостен " в креативния му пик.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР