Режисьорът Александър Морфов е в болница със сърдечен проблем, сподели

...
Режисьорът Александър Морфов е в болница със сърдечен проблем, сподели
Коментари Харесай

Александър Морфов е приет в болница заради сериозен проблем: Честно, не се чувствам добре

Режисьорът Александър Морфов е в болница със сърдечен проблем, показа самият той. Наскоро той бе уволнен от Народния спектакъл.
„ Не се усещам добре, да ви кажа почтено. Имам проблем със сърцето и съм в болнично заведение. Нямам потребност от нищо сега, уповавам се да се оправя… “, показа режисьорът.
Миналата година някогашният пиар на Движение за права и свободи Велислава Кръстева беше назначена за завеждащ „ Връзки с обществеността “ в Народния спектакъл. На парламентарните избори на 2 октомври м.г. тя придружила почетния ръководител на партията Ахмед Доган до урната. В знак на митинг против това деяние на Кръстева, основният режисьор Александър Морфов надраска вратата на кабинета ѝ с думите „ Движение за права и свободи “ и „ Изчезвай “. След това изписа „ Официален офис на Движение за права и свободи “ и на вратата на кабинета на шефа Васил Василев.
Директорът на Народния спектакъл на собствен ред разпореди да се извърши вътрешна инспекция и да се снемат пояснения от „ лицето Александър Морфов “ и от очевидци на спора му с пиара Кръстева, която две седмици след надраскването на вратата, подала тъжба против режисьора. В нея твърдяла, че от септември 2022 година е подложена на тормоз като към нея били отправяни „ обидни, подигравателни реплики и язвителни мнения “.
Стигна се и до полиция, където Морфов бе извикан да даде пояснения. Уволнението на режисьора провокира митинг на артисти, които приканиха политиците и предприемачите да не се месят в работата на културната институция, написа „ 24 часа “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР