Режисъорът, сценарист и продуцент Дейвид Линч е популярен и сред

...
Режисъорът, сценарист и продуцент Дейвид Линч е популярен и сред
Коментари Харесай

Дейвид Линч, йога и тайната на щастието

Режисъорът, сценарист и продуцент Дейвид Линч е известен и измежду тези, които не са видели нито едно негово създание, даже единствено поради фразата " Совите не са това, което са " от  паметния сериал " Туйн Пийкс “. А в този момент Линч сътвори фешън линия за дами, практикуващи йога.

Линч, моделът Алиса Милър и марката " Live The Prosess " са креативният екип зад новата специфична линия спортни дрехи, които ще се продават както в магазина " Barneys " в Ню Йорк, по този начин и онлайн на уеб страницата на компанията. Част от средствата ще бъдат дарени на фондацията на Дейвид Линч, която се стреми да направи проучването и практикуването на трансцедентална медитация налично за всеки.

Линч се възпламенява по ТМ от сестра си и след близо 40-годишно проучване и упражняване доближава до прозрението – моят лайф претекст, вбесяващ майка ми и баба ми още от прекомерно ранното ми детство – да не възприемаме живота прекомерно съществено, той не е велико изтезание, поради което ще получим премия в отвъдния свят, а велика игра...

Издателство " Колибри " популяризира в България автобиографичната книга на Линч " Да уловиш огромната риба ", описваща позитивното въздействие на този тип медитация, в случай че ви интересува. 

Колкото и безгрижно да звучи, на мен спортната линия дрехи ми е по-интересна.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР