Рехабилитацията е изключително важна част и етап от възстановителния процес

...
Рехабилитацията е изключително важна част и етап от възстановителния процес
Коментари Харесай

БТЛ Индъстрийз с иновации на VIII Конгрес по физикална и рехабилитационна медицина 2017

Рехабилитацията е извънредно значима част и стадий от възстановителния развой и достигането до мечтаното физическо здраве. Това е и повода тя да става все по-главен фокус и тематика на разискване и в по-тесни полемики, и по време на интернационалните медицински конференции и конгреси. Темата ще залегне и в тазгодишното осмо издание на едно от най-големите медицински събития протичащи се у нас – Конгресът по физикална и рехабилитационна медицина.

Събитието ще се организира под наслов „ Рехабилитацията през днешния ден – от класическа медицина до върховите технологии “ от 26 до 29 октомври, в Riu Pravets Golf&Spa Resort, гр. Правец. Както и в предходни години, чака се четиридневната конференция с интензивно интернационално присъединяване да бъде поле за изява и полемика на най-новите и последните нововъведения и разработки в медицината.

Конгресът се огранизира по самодейност на Асоциацията по физикална медицина и рехабилитация и ще бъде открит публично на 26 октомври /четвъртък/ от 17:00. Веднага по-късно присъстващите ще имат опция да вземат присъединяване в кръгла маса на тематика „ Проблеми в региона на здравната рехабилитация и пътища за превъзмогването им “.

Лекционният панел е разграничен сред дните 27 и 28 октомври, а програмата планува няколко научни сесии, конференция, заседание, както и публични вечери и церемонии. Четиридневното събитие ще прегледа тематики като роботизираната рехабилитация, вария и рехабилитацията в областите на неврологията, ортопедията, травматологията и ревматологията.

Акцент от лекционния панел в единия ден ще бъде презентацията на лекарите доктор Конукчиева (специалист по физикална и рехабилитационна медицина) и доктор Минев (специалист нервни болести) на тематика „ Клинични приложения с BTL-6000 Super Inductive System ”. Участниците ще имат опция да следят и научат повече за изгодите на новаторската технология за осъществяване на високоинтензивна магнитотерапия.

Уредът е разработка на една от водещите компании в областта на производството и търговията на новаторска здравна инсталация –. За поредна година компанията ще бъде общоприет спонсор на събитието, а участниците ще могат да се срещнат и с други физиотерапевтични апарати от високотехнологичното портфолио на компанията на изложбената повърхност – ет. 1, щанд 1.

Повече информация за събитието и неговата стратегия може да намерите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР