Регулаторните органи по гражданска авиация не успяха да вземат решение

...
Регулаторните органи по гражданска авиация не успяха да вземат решение
Коментари Харесай

Няма решение кога Боинг 737 МАХ ще започне отново да изпълнява полети

Регулаторните органи по гражданска авиация не съумяха да вземат решение за датата, на която самолетите Боинг 737 MAX могат да стартират още веднъж да извършват полети, откакто бяха спрени след две смъртоносни произшествия.


" Графикът ще зависи само от това, да се уверим, че самолетът е безвреден за полети ", съобщи след еднодневната среща в Тексас Даниел Елуел, шефът на Федералната администрация по авиация на Съединени американски щати.

Имаше " съглашение за продължение на разговора ", сподели той, само че призна, че " всяка страна би трябвало да вземе лично решение ". " Не можем да бъдем водени от някаква случайна времева рамка ", добави още Елуел.

До злополуката на Боинг 737 МАХ в Етиопия през март и Индонезия през октомври, в които починаха общо 346 души, нормалната процедура беше въздушните регулатори да следват оценката на организацията, която следи модела, в този случай Федералната администрация по авиация на Съединени американски щати.

" След като разгледаме настояванията за информация от FAA, ще бъдем подготвени да насрочим сертификационен тестов полет и да представим дефинитивна документи за узаконяване ", сподели Боинг в изказване.
 "Боинг " приключи обновяването на проблематичния модел самолети
Самолетостроителният тръст "Боинг " е приключил софтуерния ъпдейт за самолетите си 737 MAX, извършени са и 207 изпитателни полета с новото програмно о...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР