Регистрирани са общо 33 въздушни цели, от които 23 са

...
Регистрирани са общо 33 въздушни цели, от които 23 са
Коментари Харесай

Руските войски атакуваха Украйна с ракети и дронове. Свалени са 23 от 33 въздушни цели

Регистрирани са общо 33 въздушни цели, от които 23 са унищожени. Според въоръжените сили на Украйна силите за противовъздушна защита са свалили всичките седем съветски ракети с въздушно изстрелване Х-101 / Х-555 / Х-55, една балистична ракета " Искандер-М " и 15 безпилотни летателни апарата " Шахед ".

 

Ръководителят на Киевската регионална военна администрация Сергей Попко сподели, че Киев е бил подложен на комбинирана офанзива, в която са употребявани ракети от разнообразни типове, в това число Х-101 / Х-555 / Х-55. Според него всички ракети са унищожени от системите за Противовъздушна отбрана.

 

В Киевска област вследствие на рухване на фрагменти от ракети е избухнал пожар на територията на комерсиално дружество, оповестиха от Държавната работа за изключителни обстановки. Жертви и ранени няма.

 

Руските войски са атакували с дронове Измаилския регион на Одеска област, заяви ръководителят на регионалната администрация Олег Кипер. В резултат на нападението, сподели той, е бил погубен чиновник на едно от земеделските предприятия. Кипер сподели още, че в няколко обитаеми места са регистрирани опустошения и пожари.

 

Превод: Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР