Регионалното управление по образованието в Монтана обяви конкурси за три

...
Регионалното управление по образованието в Монтана обяви конкурси за три
Коментари Харесай

Насам, народе! РУО-Монтана обяви три свободни работни места, дава тлъста заплата

Регионалното ръководство по образованието в Монтана разгласи състезания за три свободни работни места, научи организация BulNews. Всички те са за старши специалисти – по осведомително обезпечаване, по непознат и майчин език и по математика. 
Първата позиция е за поддръжка на осведомителната инфраструктура. Бъдещият специалист конфигурира, настройва и поддържа програмен продукт и хардуер, дава отговор за компютърните мрежи, електронните пощи и други.
Старши специалистът по непознат език и майчин език пък основава условия за осъществяване на държавната просветителна политика на територията на региона, като подкрепя и обезпечава реализирането на пълномощията на началника на районното ръководство на образованието, посредством организационно-методическа активност и посредством надзор на образователно-възпитателния развой в региона на образователните предмети непознат език и майчин език. Tой координира, провежда, управлява и методически подкрепя използването и осъществяването на образователните стратегии по непознат език и майчин език за класовете от началния стадий, прогимназиалния стадий и от гимназиалните стадии в учебните заведения и в центровете за поддръжка на личностното развиване на територията на региона.
Сферите на активност на старши специалистът по математика са идентични, като също така той провежда дейностите по създаването и използването на регионални, национални и общински тактики и стратегии, имащи отношение към учебното обучение по математика. Организира избраните от нормативните актове действия по провеждането на държавните зрелостни изпити по математика и националните външни оценения по математика.
Кандидатите за позициите би трябвало да имат висше обучение в подобаваща компетентност и най-малко година професионален опит. 
Месечната заплата и за трите длъжности започва от 1 700 лв.. 
Подборът ще се организира на два стадия – тест и изявление, а мераклиите да заемат апетитните постове могат да подават своите документи за присъединяване в състезанието в период до 23 януари. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР