Регионален исторически музей Бургас за поредна година ще се включи

...
Регионален исторически музей Бургас за поредна година ще се включи
Коментари Харесай

Бургаският музей предлага билети на половин цена за татковци през Седмицата на бащата“

Регионален исторически музей Бургас за поредна година ще се включи в самодейността "Седмица на бащата " - част от Национална акция " Да бъдеш Баща ". Тя е проведена от 10 български неправителствени организации, които се сплотяват за да предизвикват дейното присъединяване на мъжете в грижата за децата.

Традиционно " Седмица на Бащата " се организира във втората седмица на ноември, а тази година ще обхване дните от 6 до 11 ноември в цялата страна. За 2017 година мотото е " Истинският мъж знае по какъв начин да бъде татко ". " Истината е, че мъжете не са " програмирани " да знаят по какъв начин да бъдат татковци, а непрестанно се учат - от своите родители, от партньорките си, от дядовците и бабите си, от другите значими мъже в живота си и най-много: от своите деца. " - споделят уредниците на националната акция от Асоциация " Родители ". Времето, прекарано дружно с дребните хора, оказва помощ на бащите да схванат какъв брой значими са те за увереността на детските крачки през живота, и какъв брой значими са децата за личния път на мъжа и бащата - път, по който той има шанса да открие, че най-голямата му мощ е в това да бъде татко ".

Съпричастни с акцията и за да се насърчат българските татковци да прекарат повече време с децата си, от 6 до 11 ноември 2017 година експозициите на РИМ-Бургас - Археологическа, Историческа и Етнографска, ще работят с 50% понижение от билета за посетили ги татковци с деца. Това значи, че за децата над 7 година билетът ще е 1,00 лева, а за бащата - 2,50 лева За децата под 7 година входът е безвъзмезден.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР