Регионален археологически музей – Пловдив спечели пореден проект за финансиране

...
Регионален археологически музей – Пловдив спечели пореден проект за финансиране
Коментари Харесай

Археологическият музей пусна 7 уникални сувенира СНИМКИ

Регионален археологически музей – Пловдив завоюва следващ план за финансиране към Министерство на културата, който е за основаване на авторски сувенири с изображения на някои от най-емблематичните предмети от експозицията му.

Проектът към този момент е сполучливо осъществен и от през днешния ден РАМ – Пловдив разполага със 7 типа сувенири с общо 40 разнообразни визии.



Сред тях са еленчето от селищната могила край село Мулдава, фризът на здравеносните божества, златната огърлица от могила Мушовица, мозайката „ Нарцис “ и ритонът с облик на козел от Панагюрското златно богатство.



Изображенията на културните полезности са върху многоцветни памучни торбички, чаши, магнити, бележници, книгоразделители, ключодържатели и значки.

Широкият подбор от продукти със актуален дизайн ще отговори на упованията на всеки клиент, искащ да отнесе със себе си изображение на едни от най-популярните и харесвани предмети от залите на музея.



Създаването на авторски сувенири на РАМ – Пловдив е естествено продължение на осъществения в предишен план към Министерство на културата справочник за експозицията на музея.



Сувенирите и пътеводителят могат да се закупят само от комерсиалния щанд на РАМ – Пловдив.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР