Регионалата дирекция по пожарна безопасност и защита на населението в

...
Регионалата дирекция по пожарна безопасност и защита на населението в
Коментари Харесай

Пловдивската пожарна: Смъртоносни опасности дебнат в язовирите и реките

Регионалата дирекция по пожарна сигурност и отбрана на популацията в Пловдив излезе с апел хората да внимават с градските водоеми и разхлаждането в тях в горещините. Ето какви рискове ни грозят:

В случай, че сте надалеч от морето, няма нищо по-приятно от разхлаждане в градските басейни. Много хора обаче избират излетите към неохраняеми водоеми, реки и язовири и се изкушават да поплуват в тях. Спасителите от сектор  " Специализирани оперативни действия " на пловдивската пожарна ви поучават да бъдете деликатни и виновни, тъй като момент безогледно развлечение може да помрачи положителното въодушевление.

Не оставяйте младежите без надзор и поддържайте връзка с подрастващите. Говорете с тях, даже препоръките ви да им се костват " досадни "! Не спирайте да ги предупреждавате за заплахите, което крие къпането, плуването, влизането с плавателни средства в неохраняеми и отдалечени от няселени места водоеми.

И не забравяйте, че против нелепи произшествия не са застраховани и най- опитните плувци.

През последните дни спасители и водолази от бранш " Специализирани оперативни действия към РДПБЗН Пловдив са били търсени за помощ в голям брой сходни обстановки, като част от случаите са били съдбовни.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР