Реферите в италианската Серия А ще искат да забравят много

...
Реферите в италианската Серия А ще искат да забравят много
Коментари Харесай

Никаква жал към реферите в Серия А

Реферите в италианската Серия " А " ще желаят да не помнят доста бързо последния кръг в шампионата. Днес стана ясно, че трети следващ рефер ще бъде осъден за грешките си в мачовете от уикенда.

Зрителите станаха очевидци на много противоречиви отсъждания по терените на Апенините, които костваха скъпо на някои от реферите.

Уикендът стартира кошмарно за основния арбитър на дербито сред Лацио и Милан - Марко ди Бело, приключило с най-малък триумф на гостите с 1:0. В него обаче, реферът сподели цели единадесет и три червени картона. След решение на Съдийската комисия на Италианската футболна федерация, стана ясно, че Бело е спрян от дежурства за неустановен интервал.

Другият арбитър, който провокира вниманието към себе си бе този ма мача Торино - Фиорентина. Въпреки че дуелът приключи при нулево тъждество, реферът Матео Марчети направи няколко съществени неточности. Наказанието на Марчети е за два мача.

Според информация на Sky Sports Italia, третият осъден рефер е съдията на дуела Интер - Дженоа от нощес. Джовани Айролди е позволил неточност при отсъдената дузпа за Интер през първото полувреме и е посочил непозволено жълт картон на Лаутаро МАртинес през втората част. " Нерадзурите " завоюваха мача с 2:1 вкъщи.
 Интер - Дженоа 2:1 в мач от Серия
Интер продължи победния си ход в Италия

" Нерадзурите " реализираха девети следващ успех
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР