Референдумите за влизането на Луганската народна република (ЛНР) и на

...
Референдумите за влизането на Луганската народна република (ЛНР) и на
Коментари Харесай

Референдумът за влизането на ЛНР и ДНР в състава на Русия ще се проведе от 23 до 27 септември

Референдумите за влизането на Луганската национална република (ЛНР) и на ДНР в състава на Русия ще се организира от 23 до 27 септември. Това заяви на 20 септември ръководителят на Народния съвет на ЛНР Денис Мирошниченко.

„ Референдумът за влизането на Луганската национална република в състава на Руската федерация като съставна единица на Руската федерация ще се организира от 23 до 27 септември, сподели Денис Мирошниченко, ръководител на Народния съвет на ЛНР “, заяви телеграмата на държавното управление на републиката. споделя каналът.

По-рано същия ден ръководителят на ЛНР Леонид Пасечник подписа закона „ За референдума на Луганската национална република по въпроса за присъединението й към Руската федерация като индивид на Руската федерация “. Документът е оповестен на уеб страницата на политика.

Във вторник документът беше признат от Народния съвет на ЛНР.

Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин съобщи, че Русия ще поддържа районите на Донбас, чието население желае да се причисли към Руската федерация . Лидерът на Либерално-демократическата партия, началник на комисията по интернационалните връзки на Държавната дума Леонид Слуцки означи, че териториите на ДНР и ЛНР би трябвало да станат част от Русия.
Също във вторник заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев сподели, че референдумите в Донбас са значими освен за систематичната отбрана на жителите, само че и за възобновяване на историческата правдивост. Според него резултатите от гласуването ще трансформират вектора на развиване на Русия за десетилетия.
 

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР