Референдум за еврозоната и без оръжия за Украйна, американски изтребители

...
Референдум за еврозоната и без оръжия за Украйна, американски изтребители
Коментари Харесай

Костя към ПП: Референдум за еврозоната и не на оръжия за Украйна

Референдум за еврозоната и без оръжия за Украйна, американски изтребители и гориво за АЕЦ Козлодуй. Това са целите, които " Възраждане " ще показват на акад. Николай Денков.

По-рано през днешния ден номинираният от " Продължаваме промяната " за министър председател акад. Денков разгласи, че е изпратил писма до всички парламентарни групи с искане да посочат целите си за идната година.

На първо място бихме се обърнали към тях да ни поддържат в събирането на подписи в пленарната зала за свикването на референдум за участието на България в еврозоната. На второ място бихме ги потърсили да поддържат нашето предложение до Конституционния съд за оповестяване на решението за ратификация на контракта с Украйна за даването на оръжие за неконституционно.

На трето място ще желаяме дружно да отменим към този момент взетото решение за даване на още близо 3 милиарда лв. на Съединени американски щати за закупуване на нови американски чертежи на самолети. И на четвърто място ще желаеме от тях да отменим решението за закупуване на рисково американско нуклеарно гориво за АЕЦ Козлодуй. Така водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов разказа целите за следващата година в отговор на писмото на Политическа партия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР