Редовното ексфолиране на кожата ще ви помогне да се отървете

...
Редовното ексфолиране на кожата ще ви помогне да се отървете
Коментари Харесай

Какъв пилинг е подходящ за всеки тип кожа

Редовното ексфолиране на кожата ще ви помогне да се отървете от мъртвите кафези и да извършите надълбоко разчистване. Когато пилингът е подобаващ за кожата, ще можете да я възстановите по-бързо.

Всяка кожа има своите характерни особености. Когато прилагате техниката най-малко един път седмично ще видите, че тя се почиства и придобива по-свеж външен тип. В идващите редове ще ви покажем по какъв начин да премахнете разнообразни недостатъци.
 Домашен пилинг за красиви стъпала Домашен пилинг за красиви стъпала
Лятото е времето, когато носим обичаните си сандали и отворени обувки. За да можете обаче да ги покажете на света, те би трябвало бъдат в пер...

Пилинг с подхранващо деяние за естествена и суха кожа

Един от най-ефикасните овлажнители на кожата е кокосовото масло. Ако го вършиме 1-2 пъти седмично, можете да намалите появяването на фините бръчици, като по този метод ще подхраните кожата в дълбочина.

Смесете една супена лъжица с ½ супена сода за самун или морска сол. Смесете добре и поставете получената примес като маска с нежни кръгови придвижвания. Оставете да подейства за няколко минути и по-късно изплакнете.

Пилинг за естествена или суха кожа

Кафените зърна са чудесни за пилинг на естествена или суха кожа. Те подтикват производството на колаген в кожата. За да имате еластична кожа смесете 3 супени лъжици тънко смляно кафе с 2 супени лъжици зехтин.

Разбъркайте добре и нанесете с леки масажни придвижвания. Оставете сместа да окаже своето удобно влияние за 5 минути и по-късно изплакнете добре. Пилингът е подобаващ и за цялото тяло, защото подкрепя премахването на целулита.

Пилинг за кожа, която е склонна към формиране на акне

В купичка стрийте 2-3 таблетки аспирин. Той съдържа салицилова киселина, която оказва помощ за унищожаване на мъртвите кафези. Към него прибавете и малко мед. Масажирайте със сместа лицето, което би трябвало да е авансово почистено. Оставете пилинга да работи 5-10 минути и изплакнете с вода.
 Пилинг на лицето: всичко, което би трябвало да знаете Пилинг на лицето: всичко, което би трябвало да знаете
За доста дами пилингът или както се назовава още ексфолиране се е трансформирал в една от най-обичаните козметични процедури. Въпреки това, п...

Пилинг за смесена и мазна кожа

В блендер сложете овесени ядки и към тях прибавете 1 с. л. кафява захар, половин лъжичка канела, 1 супена лъжица мляко, 1/2 чаена лъжичка бадемово масло. Всички съставки се смесва и от получената примес се масажира лицето. Отново оставете за няколко минути и най-после изплакнете. След това ще усетите кожата си мека и приятна, а омазняването ще е изчезнало.

Пилинг за суха до естествена кожа

Тук ще са ви нужни сурови бадеми, към една шепа. Към тях прибавете малко прясно мляко и заквасена сметана до приемането на паста.  Почистете кожата и по-късно я оставете да работи за няколко минути. Изплакнете и ще видите какъв брой по-мека и красива е кожата.

С тези простички предписания ще можете да си извършите разкрасителни процедури вкъщи. Така ще поддържате кожата си в съвършено положение и ще забележите незабавно разликата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР